Ως ευκαιρία του Ολυμπιακού να ανακάμψει, κυρίως ψυχολογικά, μετά την ήττα από την Σάλκε στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, βλέπει ο Πάμπλο Κοντρέρας το ερχόμενο ματς πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό.

Ο Χιλιανός αμυντικός των «ερυθρολεύκων» στάθηκε στην ανάγκη που νιώθουν οι παίκτες να δώσουν χαρά στον κόσμο τους ενώ αναφέρθηκε στην προσαρμογή του και την υποδοχή που είχε από κάθε μέλος της νέας του ομάδας.

«Όλοι μας στον Ολυμπιακό αισθανόμαστε μία πικρία μετά απ’ τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να συνεχίσουμε με όση περισσότερη δύναμη μπορούμε. Ν’ αντιμετωπίσουμε με σεβασμό τον Πανθρακικό και να καταφέρουμε να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης… Έχουμε πολλούς καινούργιους παίκτες οι οποίοι προσπαθούν να προσαρμοστούν σε αυτό που ο καινούργιος προπονητής θέλει από εμάς. Ο προπονητής προσπαθεί με τη δουλειά του να φέρει αποτελέσματα. Μακάρι σε σύντομο χρονικό διάστημα να έρθουν αυτά τ’ αποτελέσματα… Όλοι στον Ολυμπιακό με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Ο προπονητής, το προσωπικό του τεχνικού επιτελείου με βοηθούν στην προσαρμογή μου. Παρόλα αυτά γνωρίζω καλά το ελληνικό πρωτάθλημα και προσπαθώ να προσφέρω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αυτά που ξέρω να κάνω», τόνισε μεταξύ άλλων ο χιλιανός στόπερ.

Πηγή: sport-fm.gr