Το «τρίποντο» θα κυνηγήσει η Μάντσεστερ Σίτι στο αυριανό παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Champions League, όπως δήλωσε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στο Sky Sports. Ο Ιταλός τεχνικός της βρετανικής ομάδας τόνισε ότι οι παίκτες του δεν θα μπουν στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για να αποσπάσουν την ισοπαλία από την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά μοναδικός τους στόχος είναι η νίκη.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, αλλά η νοοτροπία μας είναι να μην πάμε εκεί για την ισοπαλία. Γνωρίζουμε ότι ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά θέλουμε να παίξουμε με τον δικό μας τρόπο. Θα είναι μία φανταστική ευκαιρία και ένα που θα είναι ιδιαίτερο για τον καθένα στη Σίτι», ανέφερε αρχικά ο 47χρονος προπονητής και πρόσθεσε:

«Όταν παίζεις στο Champions League απέναντι σε μερικές σπουδαίες ομάδες και κάθε αντίπαλος είναι δύσκολος. Εάν έχεις να παίξεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζεις εκατό χρόνια ιστορίας και ομάδες που έχουν κερδίσει τα πάντα. Για αυτό είναι δύσκολο μόνο και μόνο για αυτό τον λόγο».

Πηγή: sport-fm.gr