Έναν… απρόσκλητο είχε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Αν και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε δώσει ρεπό στους διεθνείς της ομάδας του που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους, ο Λουκάς Βύντρα έδωσε κανονικά το «παρών», ζήτησε να προπονηθεί κανονικά και πήρε μέρος και στο προπονητικό διπλό.

Μπορεί να μην αγωνίστηκε λεπτό στους δύο αγώνες της Εθνικής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά δεν θέλησε να κάνει χρήση του ρεπό και απέδειξε γιατί ήταν και είναι από τα αγαπημένα παιδιά όλων των προπονητών που έχουν περάσει από το «τριφύλλι».

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ταμπάκης, ενώ το πρωί οι Φορναρόλι, Τριανταφυλλόπουλος, Τοτσέ και Σισοκό ακολούθησαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και το απόγευμα πρόγραμμα αποφόρτισης έκαναν οι Σο και Μπουμσόνγκ. Πάντως όλοι, πλην του Σο που θα επιστρέψει στο τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου παρότι καθημερινά δείχνει και πιο έτοιμος.

Τα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή για το ματς του Σαββάτου με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή θα γίνουν περισσότερο σαφή την Πέμπτη, όταν και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις όλοι οι διεθνείς.

Πηγή: Sport-fm.gr