Το όνειρό του πραγματικότητα θα κάνει ο Γιουσέιν Μπολτ, αφού θα φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως ανακοίνωσε ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο θα δώσει το παρών σε φιλανθρωπικό αγώνα ομάδας παλαιμάχων της Γιουνάιτεντ κόντρα σε αντίστοιχη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Είναι ο γρηγορότερος άνθρωπος στον κόσμο, έχει κατακτήσει τα χρυσά μετάλλια στα 100μ. και στα 200μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου και του Λονδίνου, αλλά έχει δηλώσει και φανατικός οπαδός του ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον Γιουσέιν Μπολτ, που μετά τα παγκόσμια ρεκόρ στο στίβο, ετοιμάζεται να εντυπωσιάσει και στο ποδόσφαιρο.

Ο Μπολτ έχει επανειλημμένα δηλώσει πως από μικρός είναι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πως όνειρό του είναι να αγωνιστεί με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων». Το όνειρο αυτό θα πραγματοποιηθεί σε φιλανθρωπικό αγώνα ανάμεσα στους «θρύλους» της ομάδας του Μάντσεστερ και της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού ο προπονητής των Άγγλων, σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αποκάλυψε πως προτίθεται να χρησιμοποιήσει τον Τζαμαϊκανό σούπερ σταρ.

«Ο Γιουσέιν είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και ένας μεγάλος οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συναντηθήκαμε πριν το ματς με τη Φούλαμ και μιλήσαμε. Εκεί αποφάσισα να τον χρησιμοποιήσω στο φιλανθρωπικό παιχνίδι των παλαιμάχων της ομάδας μας κόντρα στους Ισπανούς της Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαι, πραγματικά, πολύ περίεργος να δω τι μπορεί να κάνει», δήλωσε στο επίσημο περιοδικό της Μάντσεστερ ο Φέργκιουσον.

Να είναι άραγε το ίδιο καλός και στη μπάλα ο μεγάλος σπρίντερ; Θα δούμε…

Πηγή: sport-fm.gr