Μπορεί να ήρθε στον Ολυμπιακό χωρίς τυμπανοκρουσίες, μετά από εισήγηση του Φρανσουά Μοντέστο, όμως ο Μαντί Καμαρά έχει εκπλήξει τους πάντες και θεωρείται ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα, διότι φαίνεται να διαθέτει όλο το «πακέτο» για να γίνει ένα από τα καλύτερα αμυντικά χαφ.

Ο 21χρονος μπορεί να στερείται εμπειριών, να χρειάζεται πολλή δουλειά για να φτάσει στο επίπεδό του, αλλά βγάζει τεράστιο potential για το μέλλον. Κάτι που σημαίνει ότι για τους «ερυθρόλευκους» αποτελεί ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο. Μάλιστα, φαίνεται ότι ήδη έχει τραβήξει… βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Sportime, οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει επαφές με τον μάνατζερ του παίκτη, Πιερ Ισά, για αναπροσαρμογή του πενταετούς συμβολαίου του. Εκείνος αμείβεται περίπου με 100.000 ευρώ τον χρόνο, αλλά τώρα πάει έως και για τριπλασιασμό αποδοχών.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με το σχετικό δημοσίευμα, θα μπει και μεγάλη ρήτρα στο συμβόλαιο του, καθώς με αυτό που υπάρχει τώρα, ο Ολυμπιακός δεν καλύπτεται.