Το έκανε το 2010/11 κόντρα στη Φενερμπαχτσέ, το 2011/12 με την Καρπάτι και φέτος είναι η σειρά της Ραπίντ Βιέννης.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται απόψε να διαφυλάξει το 2-1 της Τούμπας απέναντι στην αυστριακή ομάδα και να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.

Μέχρι και η παράδοση είναι υπέρ του, καθώς αγνοεί την εκτός έδρας ήττα στα 10 τελευταία ευρωπαϊκά του παιχνίδια.

Με οδηγό το εκτός έδρας –ευρωπαϊκό- αήττητο σερί των 10 αγώνων και τη νίκη (2-1) στο πρώτο παιχνίδι των play offs, ο ΠΑΟΚ θέλει απόψε στο «Χάναπι» κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης να πάρει το αποτέλεσμα που θα του δώσει το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.

Ωστόσο, για άλλη μία φορά δεν λείπουν οι αγωνιστικοί «πονοκέφαλοι» για τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος θα πρέπει να καλύψει δύο πολύ σημαντικά κενά στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Ο ένας είναι ο τιμωρημένος Λάζαρ και ο άλλος ο τραυματίας Σαλπιγγίδης. Στην αποστολή που ταξίδεψε στη Βιέννη συμπεριλήφθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία, αλλά πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί για παραπάνω από 45 λεπτά.

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με διάταξη 4-4-2, στο «Χάναπι». Ο Γλύκος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Λίνο και Έτο να καλύπτουν το αριστερό και το δεξί άκρο της άμυνας αντίστοιχα και το κεντρικό δίδυμο να αποτελείται από τους Κατσικά και Κουμάλο. Πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός έχει ο Πάμπλο Γκαρσία, με τον Κάτσε να τον πλαισιώνει και τους Ρομπέρ και Γεωργιάδη να συμπληρώνουν την τετράδα των χαφ. Τέλος, στην επίθεση θα είναι οι Αθανασιάδης και Γιάννου.

Όμως, δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ που θα έχει απουσίες απόψε αλλά και η Ραπίντ. Εκτός για την ομάδα της Βιέννης θα είναι ο δεξιός μπακ Σιμπελσμπέργκερ και οι Τρίμελ και Προκόποβιτς.

Η αποστολή που έχει πάρει μαζί του ο Γιώργος Δώνης στην Αυστρία αποτελείται από τους: Αθανασιάδη, Αποστολόπουλο, Γεωργιάδη, Γιακουμή, Γιάννου, Ιντζίδη, Γλύκο, Κατσικά, Κίτσιου, Κωνσταντινίδη, Παναγιωτούδη, Πέλκα, Σταφυλίδη, Φωτάκη, Λίνο, Έτο, Γκαρσία, Κάτσε, Κουμαλό, Λόρενς, Χακόμπο, Ρομπέρ, Βιβιάν.

Ραπίντ Βιέννης-ΠΑΟΚ (ΟΤΕ TV 1 21:45)

Πηγή: Sport-fm.gr