Να υπερασπιστεί το υπέρ του 2-1 από το πρώτο ματς, θέλει ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης. Το πρωί της Τετάρτης (11:00) αναχωρεί για Αυστρία με 23 παίκτες η αποστολή του «Δικέφαλου του Βορρά», ο οποίος επικεντρώνεται μόνο στο πως θα εξασφαλίσει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Με 800 οπαδούς, οι οποίοι καλούνται να είναι δύο φορές προσεκτικοί μετά την τιμωρία από την UEFA, στο πλευρό τους οι «ασπρόμαυροι».

Κατά την τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους ο Γιώργος Δώνης δεν κατέστησε σαφείς τις προθέσεις του για την ενδεκάδα. Το μεγαλύτερο ερωτηματικό είναι ο Πάμπλο Γκαρσία. Δεδομένης και της απουσίας του Λάζαρ (τιμωρημένος) η παρουσία στα χαφ είτε από την αρχή, είτε στην διάρκεια της αναμέτρησης (Πέμπτη, 30/8) μοιάζει επιβεβλημένη. Στη Θεσσαλονίκη θα μείνει επίσης ο τραυματίας Σαλπιγγίδης.

Αναλυτικά, η αποστολή:
Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιακουμής, Γιάννου, Ιντζίδης, Γλύκος, Κατσικάς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Έτο, Γκαρσία, Κάτσε, Κουμαλό, Λόρενς, Χακόμπο, Ρομπέρ, Βιβιάν.

Το ματς θα διεξαχθεί οριστικά στην φυσική έδρα της Ραπίντ, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι «δρακόντεια».

Πηγή: Sport-fm.gr