Έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό χωρίς φόβο στην επαναληπτική αναμέτρηση κόντρα στη Νιούκαστλ στο πλαίσιο των play-offs του Europa League είναι οι παίκτες του Ατρομήτου, όπως δήλωσε ο Θανάσης Καραγκούνης στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Ο μεσοεπιθετικός του Ατρομήτου ακόμη ανέφερε πως στόχος της ομάδας είναι να τερματίσουν σε υψηλότερη θέση από την περσινή σεζόν, μετά το θετικό ξεκίνημα τους επί της Κέρκυρας (2-0).

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:


Για το εναρκτήριο παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα:

«Δεν ήταν εύκολο, λόγω των καιρικών συνθηκών, υπήρχε πολλή ζέστη και υγρασία. Ωστόσο, είχαμε το μυαλό μας στον αγώνα της Πέμπτης, σκοράραμε δύο γρήγορα τέρματα και μετά το μόνο που θέλαμε ήταν να πάρουμε τους τρεις πόντους».

Για τη δουλειά με τον Μπάγεβιτς:

«Δεν πιστεύω ότι κάτι έχει αλλάξει. Φέτος ο Ατρόμητος έχει κάνει πολύ λίγες μεταγραφές, συνεπώς λίγοι είναι οι νέοι παίκτες. Ωστόσο, η νοοτροπία είναι η ίδια, δηλαδή να έχουμε τον έλεγχο μπάλας».

Για την επαναληπτική αναμέτρηση κόντρα στη Νιούκαστλ:

«Δεν νομίζω ότι κανένας παίκτης φοβάται αυτό το παιχνίδι. Θα πάμε στην Αγγλία θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει».

Για τους προσωπικούς του στόχους:

«Θέλω να καθιερωθώ στην ομάδα. Σκοπός μας είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη χρονιά, να τερματίσουμε ακόμη πιο ψηλά από την περσινή σεζόν. Από εκεί και πέρα κοιτάμε τους ατομικούς μας στόχους».

Πηγή: sport-fm.gr