Απογοητευμένος που λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσε να βοηθήσει την Εθνική να πάρει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και αποφασισμένος να δείξει την αξία του στους Νάγκετς δήλωσε ο Κώστας Κουφός.

«Ήθελα πολύ να παίξω με την Εθνική, αλλά επίσης ήθελα να είμαι υγιής για την ερχόμενη σεζόν. Παρακολούθησα τους Ολυμπιακούς Αγώνες και υποστήριζα τον Τιμοφέι Μοζγκόφ. Χάρηκα που είδα ότι κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με τη Ρωσία», τόνισε ο ομογενής σέντερ, που πέρασε το καλοκαίρι του συνεχίζοντας τις προπονήσεις ακόμη και στη διάρκεια των διακοπών του. «Δεν μπορούσα να σταματήσω να προπονούμαι. Απλώς έκανα μία αλλαγή παραστάσεων. Ήταν καλό για το μυαλό μου. Ήταν ένα καλό καλοκαίρι. Νιώθω το σώμα μου πολύ καλά και θέλω να ανέβω επίπεδο επιθετικά και αμυντικά. Πιστεύω πως μπορώ να τα καταφέρω. Από εδώ και πέρα μόνο καλύτερος μπορώ να γίνω».

Η αποστολή του να καθιερωθεί στους Νάγκετς δεν θα είναι εύκολη, αφού θα έχει να ανταγωνιστεί τους ΜακΓκι, Μοζγκόφ, Φαρίντ και Ράντολφ. «Η ερχόμενη σεζόν θα είναι ενδιαφέρουσα και συναρπαστική. Ανυπομονώ για να αρχίσει. Θα γίνει μάχη, αλλά αυτό είναι που θέλω», ανέφερε.

Πάντως ο προπονητής του στο Ντένβερ, Τζορτζ Καρλ, τον πιστεύει. «Αναμφίβολα ο Κώστας μας βοήθησε να κερδίσουμε κάποια ματς πέρυσι, όταν είχαμε τραυματισμούς στους ψηλούς. Είναι ένας από τους νεαρούς παίκτες που ελπίζουμε ότι την ερχόμενη σεζόν θα κάνουν ένα ακόμη βήμα μπροστά», δήλωσε.

Πηγή: sport-fm.gr