Το όνομα του Στέφανου Αθανασιάδη συνδέθηκε έντονα με το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού αυτό το καλοκαίρι, αλλά τελικά οι «πράσινοι» κατέληξαν στην περίπτωση του Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος πήρε και τη φανέλα με το νούμερο 9. Από την άλλη, ο 29χρονος φορ κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και έχει τη δυνατότητα μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου να βρει νέα ομάδα, μετά την αποχώρησή του από τη Μακάμπι Χάιφα προ μερικών ημερών.

Μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή από τη Χαλκιδική είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος ψάχνει τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του Πέδρο Κόντε, που συνεχίζει την καριέρα του στα Εμιράτα. Άλλωστε, το παραδέχθηκε και ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας, μετά το 5-0 στο Καραϊσκάκη.

Η πιθανότητα να συνεχίσει ο διεθνής επιθετικός την καριέρα του στην ομάδα της Ηπείρου και να κάνει εκεί το restart στην καριέρα του μοιάζουν αρκετές. Με την αδυναμία που έχει δείξει η ομάδα του Γιάννη Πετράκη να βρει δίχτυα, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να πάρει τη φανέλα βασικού και άμεσα μάλιστα…