«Κλειδώνει», όπως όλα δείχνουν, το δίδυμο Μπουμσόνγκ-Βελάσκες για το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το παιχνίδι με τη Μάδεργουελ στη Σκωτία. Ατομικό έκανε και σήμερα (27/7) ο Πίντο, δεν προλαβαίνει ο Σο.

Με τις λιγότερες δυνατές αλλαγές κι επομένως το μικρότερο ρίσκο, θα παραταχθεί απέναντι στη Μάδεργουελ το «τριφύλλι». Με βάση όσα δοκιμάζει ο Ζεσουάλντο Φερέιρα στις προπονήσεις αλλά και το γεγονός πως και την Παρασκευή ο Αντρέ Πίντο έκανε ατομικό πρόγραμμα, φαίνεται ότι παρτενέρ του Μπουμσόνγκ στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Βελάσκες, ο οποίος είναι πιο μπροστά σε αγωνιστική κατάσταση και έδειξε στα πρόσφατα φιλικά πως συνεργάζεται καλά με τον Γάλλο.

Αυτό σημαίνει πως το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Βύντρα και το αριστερό ο Σπυρόπουλος κι επακόλουθα δεν θα υπάρξουν αλχημείες και… καραμπόλες στις υπόλοιπες θέσεις. Ο Καρνέζης, δηλαδή, θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, ενώ το δίδυμο των αμυντικών χαφ θα αποτελείται από τους Βιτόλο και Μαρίνο. Μπροστά τους η τριάδα -από δεξιά προς τα αριστερά- θα είναι Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος και Σισοκό, ενώ ερωτηματικό παραμένει η θέση του σέντερ φορ.

Μάλλον θα πρέπει να αποκλειστεί η περίπτωση του Φορναρόλι κι έτσι, Τοτσέ και Πετρόπουλος διεκδικούν θέση στη βασική ενδεκάδα.

Στην πρωινή προπόνηση των «πρασίνων», το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ασκήσεις ταχυδύναμης, δίτερμα με περιορισμούς και ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Σο, ο οποίος επίσης δεν προλαβαίνει το παιχνίδι με τη σκωτσέζικη ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr