Την αυτονόητη στήριξη της ORIGINAL στον Θωμά Μαύρο και στην προσπάθειά του να κρατήσει όρθια την ΑΕΚ εξέφρασε ο Δημήτρης Χατζηχρήστος.

Σε συνάντησή τους, ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ξεκαθάρισε στον Μαύρο πως η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της «Ένωσης» είναι στο πλευρό του.

Εξέφρασε την άποψη, ωστόσο, πως η βοήθεια του κόσμου δεν φτάνει από μόνη της και για να σωθεί η ομάδα χρειάζονται και επενδυτές.

Στη συζήτηση που έγινε στα Σπάτα (με παρόντες επίσης μέλη της Ερασιτεχνικής και τον πρόεδρό της, Κώστα Παπαδημητρίου) ο Χατζηχρήστος τόνισε στον Μαύρο πως η απουσία της ORIGINAL από τη συνάντησή του με τους συνδέσμους δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως δεν τον στηρίζει. Αντίθετα, βοηθάει όπως μπορεί την πρωτοβουλία του -κυρίως με τη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας- και θα συνεχίσει να το κάνει για όσο καιρό συνεχίζει την προσπάθεια.

Παρόλα αυτά, όμως, του εξέφρασε την άποψη πως η στήριξη από τους φιλάθλους, αν και αναγκαία, δεν είναι αρκετή. Με αφορμή λοιπόν την αναφορά του Μαύρου στο σχέδιο μετατροπής της ΠΑΕ σε εταιρεία λαϊκής βάσης, του τόνισε αυτό που μοιάζει να επιβεβαιώνεται καθημερινά: Πως καλή είναι η ενίσχυση από τον κόσμο, ωστόσο για να καλύψει η ΠΑΕ τις τεράστιες υποχρεώσεις της χρειάζονται χρήματα. Είτε μέσω επενδυτών, είτε μέσω της προσέλκυσης ΑΕΚτζήδων με μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Πηγή: Sport-fm.gr