Το Υφυπουργείο Αθλητισμού έχει λάβει άκρως θετικά μηνύματα από τη Super League και τις ομάδες και όλα δείχνουν συμφωνία για έναν χρόνο με οψιόν ανανέωσης για τη σύμπραξη NOVA – ΕΡΤ.

Από τις επαφές που έχουν γίνει προκύπτει πως όλα βαίνουν σε συμφωνία με φόντο τις 14 ομάδες και πολύ πιθανώς πλέι οφ και πλέι άουτ για του χρόνου. Υπάρχει όμως ένα τρικ εδώ.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το deal θα είναι για έναν χρόνο με οψιόν ανανέωσης για άλλα τέσσερα. Και αυτό διότι όπως είναι γνωστό και σαφές και κανονιστικά η Λίγκα βγάζει προκήρυξη για έναν χρόνο. Η πλευρά του κ. Βασιλειάδη εφόσον διασφαλίσει πως την αμέσως επόμενη χρονιά οι 14 θα γίνουν 12 τότε θα δώσει το ΟΚ και για 2ο χρόνο επέκτασης της συμφωνίας με τη σύμπραξη NOVA – ΕΡΤ. Για το σκέλος των 12 πάντως υπάρχουν ακόμα ομάδες που αντιδρούν, οπότε στην παρούσα φάση φαίνεται πως θα προκύψει αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις για έναν χρόνο και ότι μετά θα γίνει νέος κύκλος συζητήσεων.

Πηγή: gazzetta.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.