Αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν τον Χουλκ είναι οι άνθρωποι της Τότεναμ. Ο παίκτης που αποτελεί επιλογή του Αντρέ Βίλας Μπόας, θεωρείται ιδανικός για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής των «σπιρουνιών».

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας προσπάθησε πολύ το περασμένο καλοκαίρι να πάρει μαζί του στο Λονδίνο τον Χουλκ. Η Πόρτο, όμως, απέρριψε κάθε πρόταση της Τσέλσι και έτσι ο Βραζιλιάνος στράικερ παρέμεινε στους «Δράκους».

Η προσπάθεια του Πορτογάλου τεχνικού να συνεργαστεί ξανά με τον Χουλκ συνεχίζεται και σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Ο Βίλας Μπόας έχει πείσει τη διοίκηση της Τότεναμ πως ο Χουλκ είναι ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά και έτσι οι άνθρωποι των «σπιρουνιών» κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον ικανοποιήσουν.

Σύμφωνα με την Αγγλική «Sun» η Τότεναμ έχει έτοιμη μια πρόταση που δύσκολα απορρίπτεται. Οι πληροφορίες των Άγγλων κάνουν λόγο για προσφορά 35 εκατ. ευρώ στην Πόρτο και 6 εκατ. ευρώ το χρόνο στον παίκτη.

Η πρόταση αυτή αναμένεται να φτάσει στη διοίκηση της Πόρτο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, για προφανείς λόγους. Ο Χουλκ θα λάβει μέρος με την εθνική Βραζιλίας στους Αγώνες και μια πιθανή διάκρισή του θα ανεβάσει και άλλο την τιμή του.

Πηγή: sport-fm.gr