Κανένα ενδιαφέρον να σπάει προσωπικά ρεκόρ δεν έχει ο Λιονέλ Μέσι, όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει της νέας σεζόν. Στόχος του Αργεντινού μεσοεπιθετικού είναι να κατακτάει τίτλους με την Μπαρτσελόνα και δεν τον απασχολεί κάτι άλλο. «Προσπαθούμε πάντα να ζήσουμε τη στιγμή και φέτος δεν πρέπει να χάσετε κανένα παιχνίδι», τόνισε ο διεθνής άσος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι στη συνέντευξη Τύπου

Για την κούρσα του φετινού πρωταθλήματος

«Κάθε χρονιά είναι πιο δύσκολη. Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το πρωτάθλημα την περσινή σεζόν και φέτος θα είναι πολύ δύσκολη η υπόθεση τίτλος. Ξεκινάμε από το 0 και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Για την προσωπική του απόδοση

«Προσπαθώ να βελτιώνομαι κάθε χρόνο μαζί με την ομάδα και τους παίκτες που έχουμε στο ρόστερ μας. Δεν είναι πρόθεσή μου να σπάσω κάποιο ρεκόρ. Στόχος μου είναι να κατακτήσω τίτλους. Αυτό έχει σημασία για εμάς. Προσπαθούμε πάντα να ζήσουμε τη στιγμή και φέτος δεν πρέπει να χάσετε κανένα παιχνίδι».

Για τον Τίτο Βιλανόβα, ο οποίος διαδέχθηκε τον Πεπ Γκουαρντόλα στον πάγκο της «Μπάρτσα»

«Μέσα σε αυτές τις δύο μέρες ο Τίτο Βιλανόβα έκανε αυτά που έκανε και ο Γκουαρντιόλα αυτά τα τέσσερα χρόνια που ήταν στην ομάδα. Ωστόσο, είναι ίδιοι χαρακτήρες και λειτουργούν το ίδιο καλά. Ξεκινάμε μια παρόμοια κατάσταση».

Για την «Χρυσή Μπάλα»

«Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για αυτό. Ο Κασίγιας είναι ένας από τους υποψήφιους και έχει τις δικές του πιθανότητες να την πάρει. Δεν ξέρω τι θα λάβουν υπ’ όψιν τους κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας. Πάντως, ελπίζω το βραβείο να καταλήξει στα χέρια ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα»

Για την επιστροφή του Νταβίντ Βίγια μετά τον σοβαρό τραυματισμό του

«Είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς η επιστροφή του. Μας έλειψε αρκετά την περσινή σεζόν».

Πηγή: sport-fm.gr