Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπρούνο Άλβες φέρεται να είναι η ΚΠΡ. Η αγγλική ομάδα έχει έτοιμη πρόταση 14 εκατ. ευρώ, που δύσκολα θα απορριφθεί από τη Ζενίτ, μετά και την δεδηλωμένη πρόθεση του Άλβες να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Ρωσία.

Ο Μπρούνο Άλβες αποτελεί μεταγραφικό στόχο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Η Γιουβέντους προσπάθησε επανειλημμένα να τον αποκτήσει, χωρίς αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να ενδιαφέρεται λόγω και της παρουσίας του Ζαρντίμ στον πάγκο του. Ακόμα, όμως, κανείς δεν έχει κάνει μία πρόταση που θα ικανοποιούσε την ομάδα του, τη Ζενίτ.

Πληροφορίες από την Αγγλία κάνουν λόγο για μία ακόμα ομάδα που έχει βάλει στο «στόχαστρο» τον πορτογάλο διεθνή. Πρόκειται για την ΚΠΡ, που είναι έτοιμη να προσφέρει 14 εκατ. ευρώ στη Ζενίτ για να αποκτήσει τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ.

Το ποσό αυτό μοιάζει να είναι αρκετό για να πείσει τους Ρώσους να παραχωρήσουν τον Άλβες. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι όροι του συμβολαίου που θα κληθεί να υπογράψει ο πορτογάλος, αλλά αν οι αποδοχές του είναι ικανοποιητικές, τότε δεν αποκλείεται να δούμε τον Άλβες στην Πρέμιερ Λιγκ την επόμενη χρονιά.

Πηγη: sport-fm.gr