Μπορεί να απολύθηκε από τον πάγκο της Αλ Ουάσλ μέσω Twitter, μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, ωστόσο ο Ντιέγκο Μαραντόνα ελπίζει να βρεθεί μια λύση και να συνεχίσει κανονικά στο πόστο του προπονητή.

Ο αραβικός σύλλογος έκρινε ότι λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων της περυσινής σεζόν, ο «Θεός» της μπάλας έπρεπε να απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία. Ο 51χρονος Αργεντινός φαίνεται αρκετά δυσαρεστημένος και μέσω δήλωσης που έκανε από το Μπουένος Άιρες, αποκάλυψε ότι θα προσπαθήσει να αναιρέσει την απόφαση και να συνεχίσουν μαζί οι δύο πλευρές.

«Πρόθεση και επιθυμία μου είναι να παραμείνω για πολύ καιρό ακόμα σε αυτή την καταπληκτική χώρα, όπου όλοι μου έχουν φερθεί υπέροχα. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων στον πρόεδρο της Αλ Ουάσλ που με εμπιστεύτηκε να προπονήσω την ομάδα του. Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες κάναμε διάφορες συζητήσεις για τους μεταγραφικούς στόχους μας εν όψει της νέας περιόδου. Δυστυχώς, το νέο συμβούλιο αποφάσισε να με απομακρύνει από τον πάγκο, χωρίς να συμφωνώ, καθώς επιθυμία μου είναι να σεβαστούν το διετές συμβόλαιο που έχουμε υπογράψει», ανέφερε αρχικά ο Μαραντόνα και πρόσθεσε:

«Ελπίζω τις προσεχείς ημέρες να υπάρξει μια συνάντηση ανάμεσα σε εμένα και το συμβούλιο που πήρε την απόφαση, ώστε να ξεκαθαρίσει η υπόθεση και να βρούμε την ορθότερη λύση για το καλό της Αλ Ουάσλ».

Πηγή: sport-fm.gr