Τι κι αν η απόκτηση του Άντι Κάρολ στοίχισε το αστρονομικό ποσό των 44 εκατομμυρίων στη Λίβερπουλ. Ο 23χρονος επιθετικός δεν έχει καταφέρει να γίνει αναντικατάστατος για τους «κόκκινους» και ο Μπρένταν Ρότζερς άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο παραχώρησής του ως δανεικού.

Από τον Ιανουάριο του 2011 η παρουσία του Κάρολ στο «Άνφιλντ» δεν έχει δικαιολογήσει το ντόρο γύρω από το όνομα του και τα χρήματα που ξοδεύτηκαν. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι της Μίλαν φέρονται πρόθυμοι να καταθέσουν πρόταση για μονοετή δανεισμό του παίκτη και οι διοικούντες τη Λίβερπουλ φαίνεται πως το σκέφτονται.

«Δε θα σας πω ότι δε θα αφήσω κανέναν ποδοσφαιριστή να φύγει δανεικός και μετά να γίνει το αντίθετο. Το πιο σημαντικό είναι αν συμβεί κάτι τέτοιο να συμφέρει το σύλλογο» δήλωσε ο προπονητής των «κόκκινων», Μπρένταν Ρότζερς, αφήνοντας… μισάνοιχτη την πόρτα για τον Κάρολ.

«Η φυγή κάποιων παικτών για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα μπορεί να αποδειχθεί επικερδής μακροχρόνια τόσο για την ομάδα όσο και για τους ίδιους», πρόσθεσε ο 39χρονος τεχνικός για να τονίσει: «Επιστρέφουν καλύτεροι και πιο έμπειροι, με αυτοπεποίθηση. Σίγουρα είναι προτιμότερο από το να κάθονται στον πάγκο για όλη τη σεζόν».

Πηγή: sport-fm.gr