Μετά την κινεζική ομάδα που κατέθεσε πρόταση για την απόκτησή του, σύλλογος από τη Σαουδική Αραβία βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Βραζιλιάνο.

Μέχρι και 1 εκατ. ευρώ φέρονται διατεθειμένοι να δαπανήσουν οι ενδιαφερόμενοι -ποσό που αν μετατραπεί σε επίσημη πρόταση θεωρείται δεδομένο πως θα γίνει αποδεκτή από την ΑΕΚ.

Δεν είναι κρυφό -κάθε άλλο- πως η «Ένωση» περιμένει προτάσεις και για τα υπόλοιπα ενδιαφέροντα περιουσιακά στοιχεία που της απέμειναν μετά τον Κλωναρίδη. Ήτοι τους Γρηγόρη Μάκο και Λεονάρντο.

Ενώ λοιπόν για τον πρώτο έχουν δραστηριοποιηθεί ήδη δυο μάνατζερ για να φέρουν πρόταση από ομάδα του εξωτερικού (κυρίως Γερμανία και Ιταλία) η υπόθεση του Βραζιλιάνου δεν χρειάζεται… σπρώξιμο, αφού ήδη έχει μεγάλο «σουξέ» στην Ανατολή.

Κι αυτό διότι μετά την πρόταση κινεζικού συλλόγου ύψους 800.000 ευρώ (η οποία έγινε αποδεκτή από την ΑΕΚ, αλλά δεν προχώρησε λόγω ασυμφωνίας των Κινέζων με τον παίκτη) ομάδα από τη Σαουδική Αραβία έχει εκφράσει επίσης ενδιαφέρον για τον Λεονάρντο.

Όχι μόνο αυτό, δε, αλλά βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις μαζί του (μέσω του εκπροσώπου του) και μοιάζει διατεθειμένη να καταθέσει επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ. Μια πρόταση που αν γίνει τελικά και αγγίξει το 1 εκατ. ευρώ που φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν οι Σαουδάραβες, μοιάζει κάτι παραπάνω από πιθανό πως θα σημάνει και την παραχώρησή του από την «Ένωση».

Πηγή: sport-fm.gr