Το Euro έχει τελειώσει μέρες, όμως μας λείπει ήδη. Το σασπένς, η αγωνία και κυρίως τα ωραία γκολ. Τέτοια που δεν έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε και πολύ συχνά.

Ξεχωρίσαμε απ’ τα καλύτερα γκολ που σημειώθηκαν στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Τι έλεγαν οι κακεντρεχείς για τον Μάριο Γκόμεζ; Ότι δεν είναι ο μεγαλύτερος τεχνίτης. Ότι δεν ξέρει να ντριμπλάρει. Ότι κάνει «περιπτεράκι» στην περιοχή και απλά περιμένει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Γερμανός άσος τους διέψευσε πανηγυρικά, ειδικά απέναντι στην Ολλανδία.

Η Ολλανδία ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση. Όχι απλά γιατί έμεινε άποντη, αλλά επειδή ήταν πολύ μακριά από το να χαρακτηριστεί «ελκυστική» η παρουσία της στο γήπεδο. Και όλα αυτά μόλις δυο χρόνια μετά την εκπληκτική πορεία στο Mundial της Ν Αφρικής. Η μόνη θετική ανάμνηση που μας μένει είναι το γκολ της τιμής από τον Φαν ντερ Φάαρτ στο ματς με την Γερμανία.

Και όπως πάντα υπάρχουν τα καλύτερα γκολ που μπήκαν, και τα καλύτερα που δεν… μπήκαν! Σε αυτή την κατηγορία συμπεριλαμβάνεται το ασύλληπτο σουτ του Τζιουζέπε Ρόσι στο Ιταλία-Αγγλία που σταμάτησε στο δοκάρι.

Πηγή: Sport-fm.gr