Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να εγκαταλείπει τη Μαδρίτη και τη Ρεάλ έχουν πάρει τη μορφή καταιγίδας, όμως η πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια και φαντάζει δεδομένο ότι θα κάνει μεταγραφική ρελάνς, σε περίπτωση που χάσει τον μεγάλο της αστέρα.

Και όχι, σύμφωνα με τον άνθρωπο που αποκάλυψε την παραμονή του Αντουάν Γκριεζμάν στην Ατλέτικο, αντικαταστάτης του Πορτογάλου δεν θα είναι ο Νεϊμάρ, αλλά ο συμπαίκτης του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Μπαπέ! Μάλιστα, όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Μπαπτίστ Ριπάρ, οι «μερένχες» θα τινάξουν την μπάνκα με ένα ποσό που θα φτάνει τα 272 εκατομμύρια ευρώ!

Μάλιστα, ήδη στη Γαλλία κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες ότι η συμφωνία των δύο συλλόγων είναι οριστική και ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος είναι από τις ατραξιόν του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, με τις εκπληκτικές της εμφανίσεις, θα μετακομίσει στη Μαδρίτη μετά το τέλος της διοργάνωσης.

Πάντως, από την Ισπανία και ειδικά τα καστιγιάνικα Μέσα, που ασχολούνται και περισσότερο με το ρεπορτάζ της Ρεάλ, αναφέρουν ότι βασική μεταγραφική προτεραιότητα της πρωταθλήτριας Ευρώπης είναι ο Νεϊμάρ. Εκτός εάν τους πάρει… πακέτο από τους Παριζιάνους.

01478695862339