Κρίσιμες είναι οι προσεχείς ώρες για τη μετακίνηση του Εζέκιελ Πόνσε από τη Ρόμα στην ΑΕΚ. Η στάση του πατέρα του ποδοσφαιριστή, που εκτελεί και χρέη ατζέντη, μαζί και κάποιων άλλων που εμπλέκονται στην υπόθεση, προσπαθούν να την τρενάρουν για να κερδίσουν χρόνο, μήπως και βρεθεί κάτι άλλο, από πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σε σχέση με το ελληνικό.

Ωστόσο, τόσο η Ένωση όσο και οι «τζιαλορόσι» πιέζουν για να τελειώσει η ιστορία, καθώς και οι Ιταλοί θεωρούν ότι για τον παίκτη είναι ιδανική επιλογή να φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Αν πάντως συνεχιστεί αυτή η ιστορία, η πρωταθλήτρια Ελλάδας δεν θα περιμένει άλλο. Μάλιστα, ήδη οι εναλλακτικές έχουν αρχίσει να δουλεύονται ξανά.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΕΛΗΣ

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday», μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι του Νίκου Καρέλη. Του 26χρονου επιθετικού της Γκενκ, το συμβόλαιό του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2019 και ο ίδιος φέρεται να επιθυμεί τον επαναπατρισμό.

Η περίπτωσή του φυσικά και δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολη, καθώς ο σύλλογος του Βελγίου δαπάνησε περίπου 2,5 εκατ. ευρώ πριν από δυόμιση χρόνια για να τον αποκτήσει από τον Παναθηναϊκό και σίγουρα θα ζητήσει κάποιο… γενναίο ποσό για να τον δώσει.