Απείλησαν με διακοπή οι Κινέζοι

Επιτροπή της ΠΑΕ ΑΕΚ θα επιδιώξει νέα επαφή με τον εκπρόσωπο της CSCEC


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
13:58
24/06/2012
Απείλησαν με διακοπή οι Κινέζοι
1
loading

Πριν καλά-καλά στην ΑΕΚ συνειδητοποιήσουν τις πιθανότητες που υπάρχουν για την ανέγερση του γηπέδου από το ενδιαφέρον της Κινεζικής εταιρείας CSCEC, αυτό πήγε να χαθεί! Η εκ των έσω διαρροή των στοιχείων προκάλεσε εκνευρισμό στον εκπρόσωπο της, ο οποίος φέρεται να απείλησε μέχρι και με διακοπή συζητήσεων.

Σύμφωνα με όσα υποστήριζαν στην ΑΕΚ κάποιος επικοινώνησε με τον Κινέζο εκπρόσωπο με σκοπό να επιβεβαιώσει εάν όντως είναι στέλεχος της εταιρείας. Ο Κινέζος ενοχλήθηκε και την επομένη ενημέρωσε την ΠΑΕ πως αποσύρει το ενδιαφέρον του. Αυτή ήταν και η τελευταία επικοινωνία που είχε άνθρωπος της ΑΕΚ μαζί του.

Πλέον στην ΑΕΚ λένε ότι η οκταμελής επιτροπή θα επιδιώξει να έχει νέα επαφή με τον Κινέζο, και υπάρχει αισιοδοξία πως οι συζητήσεις θα συνεχιστούν κανονικά.

Ωστόσο, στην Ένωση προβληματίζονται καθώς το ραντεβού του εκπροσώπου με τον Δημητρέλο έγινε γνωστό από τον μεσολαβητή, δεν μπορούν να καταλάβουν πώς ο διευθύνων σύμβουλος των ενδιαφερομένων να απειλεί με τερματισμό των επαφών λόγω ενός ή έστω περισσότερων διερευνητικών τηλεφωνημάτων στο κινητό του.

Επίσης, αν η CSCEC έχει όντως αποφασίσει να κάνει άνοιγμα στην Ελλάδα μέσω του γηπέδου της ΑΕΚ, δεν είναι λογικό να λέει στέλεχός της (έστω και υψηλόβαθμο) πως αποσύρεται το ενδιαφέρον επειδή διέρρευσε το όνομά του.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Γκιοζης Καρας

    Η θα αρχισετε να κανετε business σωστα Η θα τις κανετε ελληνικα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει