Τις πληροφορίες που έφερναν τον Όλοφ Μέλμπεργκ να έχει έρθει σε επικοινωνία με άνθρωπο της ομάδας χθες το βράδυ διαψεύδουν στον Ολυμπιακό. «Δεν έχει μιλήσει με κανέναν», λένε στους ερυθρόλευκους που παραμένουν αμετακίνητοι στην χθεσινή τους θέση και βρίσκονται σε αναζήτηση άλλου κεντρικού αμυντικού…

Χθες ο Σουηδός αμυντικός όπως διευκρινίζουν από τον Ολυμπιακό δεν μίλησε με κανέναν από την ομάδα. «Εάν παίρνει τηλέφωνα στην Ελλάδα δεν μας απασχολεί καθόλου», υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ.

Τι συμβαίνει μετά από αυτό; Παραμένουν τα πάντα όπως είχαν και χθες το απόγευμα… Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δώσει εντολή να αρχίσει να αρχίσει η αναζήτηση νέου κεντρικού αμυντικού.

Έτσι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, που έχει πιάσει δουλειά αν και βρίσκεται ακόμη Πορτογαλία, ετοιμάζει τις προτάσεις του στην ομάδα και στο επιτελείο σκάουτινγκ του Ολυμπιακού. Από τη Δευτέρα που θα έρθει στην Ελλάδα θα συζητήσει για τις επιλογές που υπάρχουν με τους υπεύθυνούς της ομάδας για να εντοπισθεί ο στόχος και να γίνει η κίνηση για απόκτησή του.

Θέληση όλων στην ομάδα, τόσο του Ζαρντίμ όσο και των άλλων υπευθύνων είναι να βρεθεί ένας έμπειρος αμυντικός.

Πηγή: Sport-fm.gr