Μόλις ένα 24άωρο διήρκησε η φημολογία ότι η Φλαμένγκο μπορεί να είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Ο αθλητικός διευθυντής του βραζιλιάνικου συλλόγου μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «Arena Sport TV», ουσιαστικά «έκλεισε την πόρτα» στον 37χρονο Ιταλό άσο για οικονομικούς λόγους.

«Δεν υπάρχει τίποτε συγκεκριμένο. Είναι ένας μεγάλος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ένα είδωλο παγκοσμίως, αλλά δεν νομίζω ότι μπορούμε να αντέξουμε οικονομικά μια μεταγραφή ενός παίκτη, μάλιστα, που έχει κάπως πιο προχωρημένη ηλικία. Πρέπει να δούμε τα πράγματα με τη λογική και όχι με το συναίσθημα. Από τεχνική άποψη, δεν έχει τα χαρακτηριστικά του παίκτη που ψάχνουμε» δήλωσε ο Ζίνο.

Ως γνωστό, ο «Μεγαλέξανδρος» της Ιταλίας βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης, καθώς πριν από λίγο καιρό αποχώρησε μετά από 19 χρόνια παρουσίας στη Γιουβέντους. Για την απόκτηση του φέρεται να ενδιαφέρονται μεταξύ άλλων σύλλογοι από την Αμερική, τον Καναδά, το Μεξικό και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Πηγή: sport-fm.gr