Ενδεχομένως η μεγαλύτερη επιβράβευση για τον Γιώργο Πρίντεζη και τις φετινές του εμφανίσεις να είναι η κατάκτηση της Ευρωλίγκας και του ελληνικού πρωταθλήματος ωστόσο ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού πήρε και ένα ατομικό βραβείο. Αυτό του πιο βελτιωμένου παίκτη στην σεζόν που μας άφησε…

Ο Πρίντεζης ήταν εκ των πρωταγωνιστών της εκπληκτικής πορείας των «ερυθρόλευκων» και όπως ανακοινώθηκε από τον ΕΣΑΚΕ στην σχετική ψηφοφορία που ολοκληρώθηκε σήμερα, πήρε την πρώτη θέση στην λίστα των πιο βελτιωμένων παικτών.

Ο μόνος που κατάφερε να τον συναγωνιστεί στην ψηφοφορία ήταν ο συμπαίκτης του Κώστας Παπανικολάου. Ο ίδιος ο Πρίντεζης δήλωσε στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ: “Ο τίτλος του πιο βελτιωμένου παίκτη αποτελεί μεγάλη τιμή. Η χαρά μου είναι ακόμα μεγαλύτερη λόγω του ότι, σε προσωπικό επίπεδο, προηγήθηκε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος.Το σημαντικότερο όμως κατά την άποψή μου είναι ότι η ατομική μου βελτίωση ήρθε ως αποτέλεσμα της ωρίμανσης και της προόδου της ομάδας συνολικά. Ο φετινός Ολυμπιακός ήταν ένα σύνολο με υψηλό δείκτη ομαδικότητας και συνεργασίας και μέσα απ’ την πορεία που είχαμε σαν ομάδα, θεωρώ ότι ολοι οι συμπαίκτες μου κατάφεραν να ανέβουν τουλάχιστον ένα σκαλί ψηλότερα. Απ’ αυτή την άποψη λοιπόν, ο τίτλος αυτός ανήκει σε όλους”

Αναλυτικά η λίστα:

1 ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) 124
2 ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) 115
3 ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΪΜΑΚΟΓΛΟΥ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ) 33
4 ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) 32
5 ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ) 22
6 ΧΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ) 19
7 ΝΙΚΟΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΑΠ) 16
8 ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ) 11
9 ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ) 7
10 ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΑΜΗΣ (ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΑΠ) 5
11 ΙΑΝ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ) 4
ΝΤΑΜΙΡ ΛΑΤΟΒΙΤΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN) 4
13 ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (ΚΑΒΑΛΑ) 2
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΠΟΥΤΟΣ (ΑΡΗΣ) 2
15 ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥ (ΚΑΟΔ) 1
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΡΓΙΝΗΣ 1
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΛΙΩΤΟΣ (ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ) 1
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ (ΠΑΟΚ) 1
ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΛΕΣ (ΠΑΟΚ) 1
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ (ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ) 1
ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΣΟΧΛΑΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN) 1

Πηγή: sport-fm.gr