Άγνοια για το μέλλον του δήλωσε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κατά την ενσωμάτωσή του στην προετοιμασία της εθνικής Λιθουανίας εν όψει του Προολυμπιακού Τουρνουά, ενώ απάντησε καταφατικά στο ερώτημα αν η αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τον Παναθηναϊκό είναι πιθανό να επηρεάσει και τη δική του υπόθεση παραμονής στο «τριφύλλι».

«Είναι πολύ νωρίς να πούμε οτιδήποτε. Θα πρέπει να δω από πού υπάρχει ενδιαφέρον. Ίσως μετά από μία εβδομάδα ή περισσότερο να ξέρω κάτι παραπάνω», δήλωσε ο 36χρονος γκαρντ, ενώ ερωτηθείς αν η εξέλιξη με τον Σέρβο προπονητή θα παίξει ρόλο και για τη δική του υπόθεση, απάντησε: «Φυσικά και παίζει ρόλο, όταν φεύγει από την ομάδα ο προπονητής με τον οποίο συνεργαζόσουν πολύ καλά. Έχει σημασία με ποιον συνεργάζεσαι».

Ο «Σάρας» κλήθηκε να σχολιάσει και την απώλεια του τίτλου από τον Ολυμπιακό. «Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα στο τέλος της σεζόν και κέρδισε», παραδέχτηκε.

Τέλος, αναφορικά με την ετοιμότητά του μετά τις σύντομες διακοπές του, είπε: «Είχα μόνο δέκα μέρες ξεκούρασης, αλλά δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Έτσι είναι τα πράγματα. Όλοι θα ήθελαν περισσότερο χρόνο για ξεκούραση, έτσι κι εγώ».

Πηγή: sport-fm.gr