Η κόντρα μεταξύ Γιουβέντους και Νάπολι αυτήν τη σεζόν επεκτάθηκε σε πολλά επίπεδα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που οι «παρτενοπέι» εξέφρασαν αισθήματα αδικίας, κάνοντας λόγο για διαχωρισμό νότου-βορρά στην Ιταλία.

Το τελευταίο «επεισόδιο» ήρθε από μια άστοχη ανάρτηση του Ντάγκλας Κόστα σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, που έφερε την οριγισμένη αντίδραση από πλευράς Ναπολιτάνων. Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών της Γιούβε για την κατάκτηση του νταμπλ, το Σάββατο (19/05), ο Βραζιλιάνος «συνέλαβε» με το κινητό του ένα ψεύτικο φέρετρο σε γαλάζια χρώματα, που είχε πάνω του το όνομα του Λορέντσο Ινσίνιε και θεώρησε σκόπιμο να το ανεβάσει στα social media..

«Είμαστε πραγματικά εξοργισμένοι από την επαίσχυντη και προσβλητική συμπεριφορά κάποιων παικτών της Γιουβέντους σήμερα. Σοβαρές χειρονομίες που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια ενός λαού και ενός ναπολιτάνιου όπως ο Ινσίνιε. Είναι απαράδεκτο», έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter η Νάπολι.

Όπως καταλαβαίνει κάποιος εύκολα, πλέον μπήκε και το όνομα του Ντάγκλας Κόστα σε ένα… κλαμπ ποδοσφαιριστών των «μπιανκονέρι» που αποτελούν persona non grata στην πόλη της Καμπανίας.

trtre