Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ θα είναι ο νέος προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, όπως προκύπτει από τα σχετικά ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών στις ΗΠΑ. Μάλιστα, ο πρώην τεχνικός των Ατλάντα Χοκς θα αναλάβει τα καθήκοντά του στα «ελάφια», έχοντας τις… ευλογίες τόσο του Γιάννη Αντετοκούνμπο όσο και του Κρις Μίντλετον.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Αντριάν Βονιαρόφσκι, ο οποίος είναι συνήθως καλά πληροφορημένος στα θέματα που αφορούν το ΝΒΑ, τη ομάδα του Μιλγούκι έφτασε στη συγκεκριμένη επιλογή, καθώς θεωρεί ότι είναι ιδανική να αντικαταστήσει τον Τζο Προύντι, ο οποίος ανέλαβε στο φινάλε της σεζόν ως διάδοχος του Τζέισον Κιντ.

Ο 48χρονος ανέλαβε προπονητής στους Χοκς το 2013, μετά τα 17 χρόνια ως βοηθός του Γκρεγκ Πόποβιτς, δίπλα στον οποίο πανηγύρισε και τέσσερα πρωταθλήματα. Το 2015 αναδείχτηκε κόουτς της χρονιάς με τα «γεράκια», όμως στη συνέχεια έλυσε πρόωρα τη συνεργασία του, παρόλο που είχε άλλα δυο χρόνια συμβόλαιο.

Ο Μπουντενχόλζερ φέρεται να επικράτησε στην «κούρσα» για τον head coach των Μπακς του Ετόρε Μεσίνα, ο οποίος ήταν επίσης υποψήφιος για τη θέση. Μάλιστα, βάσει του δημοσιογράφου Ζάκ Λόου, πήρε την «έγκριση» τόσο από τον Αντετοκούνμπο όσο και του Μίντλετον, με τους οποίους και συναντήθηκε χθες στο Μιλγουόκι.