Υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι οπαδοί της Λίβερπουλ, όσον αφορά στην υπόθεση του νέου προπονητή της ομάδας τους, αφού νεότερα από τη συνάντηση του Ρομπέρτο Μαρτίνες με τον Τζον Χένρι δεν έχουν γίνει γνωστά. «Σιγή ιχθύος» από τη διοίκηση των «κόκκινων», με τον Ισπανό τεχνικό να βρίσκεται ακόμη στο Μαϊάμι.

Η είδηση της συνάντησης του ιδιοκτήτη της Λίβερπουλ με τον Μαρτίνες αμφισβητήθηκε από πολλούς, μετά το …μπαράζ δηλώσεων του Ντέιβ Γουέλαν, του προέδρου της Γουίγκαν.

Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» τους δύο άντρες να περπατούν στους δρόμους του Μαϊάμι και να συζητούν.

Μέχρι το πρωί της Παρασκευής δεν είχε γίνει γνωστό το τι ειπώθηκε μεταξύ τους, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για καταρχήν συμφωνία, τουλάχιστον όσον αφορά σε θέματα αρχής και φιλοσοφίας. Από την πλευρά της, η διοίκηση της Λίβερπουλ δείχνει να θέλει τον Ισπανό τεχνικό να για διάδοχο του Κένι Νταλγκλίς, αλλά το πλάνο της δεν περιορίζεται μόνο στην εύρεση προπονητή.

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Γουίγκαν, στην οποία ακόμη ανήκει ο Μαρτίνες, οι «κόκκινοι» θέλουν ο τεχνικός της ομάδας να ασχολείται αποκλειστικά με το αγωνιστικό κομμάτι, αφού θα υπάρχει και τεχνικός διευθυντής, ο οποίος θα ασχολείται με τα μεταγραφικά θέματα και με τις σχέσεις με τη διοίκηση. Για αυτή τη θέση, το όνομα που ακούγεται πιο έντονα είναι αυτό του Λουίς Φαν Γκάαλ.

Πηγή: england365.gr