Έτοιμος να συνεχίσει για ακόμη μία χρονιά να παίζει ποδόσφαιρο δηλώνει ο Μπρούνο Τσιρίλο. Σε συνέντευξή του ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε για την παρουσία του στην ομάδα την προηγούμενη τριετία, τη σεζόν που τελείωσε αλλά και το μέλλον του.

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα δήλωσε ο Τσιρίλο στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και τα δύο διαφορετικά πρόσωπα που έδειξε ο ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη:
«Ήταν δύσκολη χρονιά, δώσαμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Η αλήθεια είναι ότι στα πλέι οφ δεν ήμασταν χαρούμενοι, αλλά ήταν θετική σεζόν. Περάσαμε δύσκολες καταστάσεις αλλά δώσαμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας. Ακόμη και τώρα δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό. Δεν βρήκα λογική εξήγηση. Η ομάδα έκανε καταπληκτική πορεία στην Ευρώπη, αντίθετα στην Ελλάδα δεν ήταν τόσο καλή. Στα πλέι οφ ενώ πήγαμε καλά στα τρία πρώτα ματς μετά δεν μπορώ να εξηγήσω τι έγινε».

Για τους παίκτες που έφυγαν στη μέση της περιόδου:
O ΠΑΟΚ έχασε σημαντικούς παίκτες. Δεν ήταν μόνο πως πρόκειται για καλούς παίκτες αλλά και καλά παιδιά. Βέβαια, πρέπει να τονίσουμε ότι αυτοί οι παίκτες έφυγαν για το καλό του ΠΑΟΚ και η φυγή τους βοήθησε οικονομικά να βγάλει η ομάδα την χρονιά».

Για την τριετή παρουσία του στον ΠΑΟΚ:

«Θεωρώ πως πριν από τρία χρόνια ξεκίνησε στον ΠΑΟΚ μία μεγάλη προσπάθεια. Όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα βρίσκεται σε συγκεκριμένη γραμμή και στις πρώτες θέσεις και πρέπει να συνεχίσει έτσι. Δεν ξέρω αν είναι επιτυχημένη ή αποτυχημένη η σεζόν, αλλά ο ΠΑΟΚ να κινείται πάνω σ’ αυτή την γραμμή. Δεν είναι κάτι όμορφο αυτό, το να μην κατακτάς κάποιον τίτλο. Είναι δύσκολο. Την φετινή χρονιά φτάσαμε κοντά, συνεχίζουμε γιατί είναι μεγάλη προσπάθεια. Αυτό που έλειψε ήταν λίγο παραπάνω τύχη. Είδατε τι έγινε στο ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο».

Για το μέλλον του:

«Είναι λίγο νωρίς ακόμη. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι του χρόνου θα παίζω σίγουρα ποδόσφαιρο, είμαι σε καλή κατάσταση, έχω πάθος και θέλω να το δείχνω στο γήπεδο».

Πηγή: sport-fm.gr