Περισσότερη ποιότητα θέλει ο Ζοσέ Μουρίνιο να προσθέσει στη μεσαία γραμμή της Ρεάλ Μαδρίτης και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει ψηλά στη μεταγραφική του λίστα τον Νταβίντ Σίλβα.

Η επιθετική τριπλέτα των Ρονάλντο, Ιγκουαΐν και Μπενζεμά έχει απέδωσε τα μέγιστα τη σεζόν που τέλειωσε πριν από μερικές μέρες και ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να δώσει ένα «στήριγμα» στον Εζίλ, αφού ο Κακά είναι με το ενάμισι πόδι έξω από το Μπερναμπέου και υπάρχει η πίστη ότι θα κλείσει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως γράφει η εφημερίδα «AS», ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι χαίρει της εκτίμησης του Μουρίνιο που είναι λάτρης του αγγλικού πρωταθλήματος.

Τη φετινή σεζόν ο Σίλβα έπαιξε σε 36 αγώνες, έχοντας πετύχει 6 γκολ και μοιράσει 17 ασίστ, στην Premier League και ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές των «πολιτών» για την κατάκτηση του τίτλου.

Το επόμενο διάστημα ο Φλορεντίνο Πέρεθ (πρόεδρος της Ρέαλ) θα επικοινωνήσει με τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας, θέλοντας να μάθει αν υπάρχει πρόθεση να παραχωρηθεί ο Σίλβα που είναι στην αποστολή της εθνικής Ισπανίας για το Euro 2012.

Πηγή: sport-fm.gr