Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε και ο Μανόλο Χιμένεθ, μετά τη χθεσινή νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό και τη διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League από την ΑΕΚ. Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στην κάμερα της AEK TV για την πορεία της ομάδας του, αποκάλυψε τα… μυστικά της επιτυχίας και στο τέλος τραγούδησε ένα γνωστό σύνθημα της Ένωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Χιμένεθ:

«Στις μεγάλες κατηγορίες είναι η καλύτερή μου χρονιά ως επαγγελματίας προπονητής. Σε ένα πρωτάθλημα καλείσαι να παίξεις με όλους τους αντιπάλους και εντός και εκτός έδρας. Δεν στηρίζεται ο θεσμός σε μια κλήρωση. Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή, είμαι χαρούμενος και ελπίζω να μην την ξεχάσω ποτέ», επισήμανε αρχικά ο Σεβιγιάνος προπονητής.

Και συμπλήρωσε: «Αυτό που θέλω και πάντα κάνω είναι να είμαι πολύ προσεκτικός. Να προσπαθώ να μην χαλαρώνω ποτέ και να έχω πάντα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου τον τελικό μου στόχο. Μέσα από όλες τις καταστάσεις που περάσαμε κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς νομίζω ότι τα καταφέραμε και τα πήγαμε καλά».

Για τα μυστικά της επιτυχίας, αποκάλυψε: «Τιμή, γενναιότητα, δουλειά, προσωπικότητα και ταπεινότητα».

Σχετικά με το πού αφιερώνει τον τίτλο, είπε: «Σε όλα τα άτομα που είχαν όλη αυτή τη διάθεση για να βοηθήσουν την ΑΕΚ, που υπέφεραν για την ΑΕΚ, στην οικογένειά μου και στον Ανδρέα».

Τέλος, τραγούδησε και το γνωστό σύνθημα «ΑΕΚ, μόνο ΑΕΚ…», το οποίο -ευτυχώς- δεν συνέχισε και με το δεύτερο μέρος του, που περιλαμβάνει και μια λέξη που έπρεπε να κοπεί…