Μέχρι σήμερα στις 14:00 είχαν περιθώριο οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για να καταθέσουν τα υπομνήματά τους, όσον αφορά την εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι «δικεφάλων» της 11ης Μαρτίου, για την 25η αγωνιστική της Super League.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ, στην Ένωση είναι θετικοί τόσο στο να κληθεί ο ίδιος ο διαιτητής της αναμέτρησης, Γιώργος Κομίνης, προκειμένου να καταθέσει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για το ποιος είναι ο λόγος διακοπής του αγώνα και εάν σφύριξε για να βγουν οι δύο ομάδες ξανά στον αγωνιστικό χώρο, όπως και στο να χρησιμοποιηθεί το βίντεο ως αποδεικτικό υλικό, το οποίο έχει καταθέσει ο «δικέφαλος» του Βορρά.

Η ΑΕΚ επικαλείται ότι ο μοναδικός λόγος διακοπής της αναμέτρησης ήταν η είσοδος του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με όπλο και με τη συνοδεία της ασφάλειάς του, η απειλητική κίνησή του προς τον διαιτητή, σε συνδυασμό με αυτήν του Λούμπος Μίχελ, όπως και επίθεσή του προς τον πάγκο της ομάδας.

Μάλιστα, στον «δικέφαλο» του Νότου στέκονται στο ότι δεν γίνεται να μην είναι λόγος διακοπής όλο το παραπάνω σκηνικό, που διαδραματίστηκε στα μάτια χιλιάδων τηλεθεατών, που στη συνέχεια επέφερε και τη διακοπή ολόκληρης της αγωνιστικής δραστηριότητας στο πρωτάθλημα της Super League, με επίσημο έγγραφο και υπογραφή της ελληνικής κυβέρνησης.

Πλέον, μετά τη μαραθώνια διαδικασία της εκδίκασης της έφεσης, που ξεκίνησε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (11/04) και ολοκληρώθηκε λίγο πριν της 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης, αλλά και την κατάθεση των υπομνημάτων, αναμένονται οι επόμενες κινήσεις της Επιτροπής και φυσικά η απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι, ο ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση 3 βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα, 2 από το επόμενο, το ματς κατακυρώθηκε στην ΑΕΚ με 0-3, στον Ιβάν Σαββίδη επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τρία χρόνια και 90 ημερολογιακές ημέρες στον Λούμπος Μίχελ.