Ο Μανωλάς έγραψε ιστορία, κάνοντας το 3-0 της Ρόμα επί της Μπαρτσελόνα στο 82’ για να δώσει την επική πρόκριση στην ομάδα του. Μετά το ματς τόνισε ότι όλοι στην Ρώμη πίστευαν ότι η ανατροπή μπορεί να έρθει.

«Δεν με νοιάζει αν θα γραφτεί το όνομά μου στην ιστορία. Με νοιάζει που η Ρόμα προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League απέναντι στην καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Το πιστέψαμε από το πρώτο παιχνίδι. Μπορεί να χάσαμε με 4-1, αλλά δεν μας δόθηκαν δύο πέναλτι. Δείξαμε τι ομάδα είμαστε. Ξέραμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και δείξαμε τη δύναμή μας. Ερχόμασταν από τρία αρνητικά αποτελέσματα, είχαμε πολύ άγχος, αλλά δώσαμε τα πάντα και αποδείξαμε ότι αν έχουμε τον κόσμο δίπλα μας, κανένας δεν μπορεί να μας κερδίσει», τόνισε ο Έλληνας αμυντικός.   Ο Μανωλάς έκανε το 3-0 για την Ρόμα στο 82’ επί της Μπαρτσελόνα, ολοκληρώνοντας την επική ανατροπή και ο τρόπος που πανηγυρίστηκε το γκολ στο twitter των Ρωμαίων τα λέει όλα για τα συναισθήματά τους.  

Απίστευτες σκηνές στην Ρώμη μετά την επική πρόκριση της Ρόμα επί της Μπαρτσελόνα. Ο άνθρωπος που έστειλε τους Ιταλούς στα ημιτελικά ήταν ο Κώστας Μανωλάς, που έκανε το 3-0 στο 82’ και μετά το παιχνίδι τα συναισθήματα ήταν τόσο έντονα που ο Έλληνας αμυντικός έβαλε τα κλάματα στον πάγκο!

Πηγή: gazzetta.gr