Ο Κοβάσεβιτς θα ταξιδέψει στην Ισπανία την επόμενη εβδομάδα όταν τελειώσει η Πριμέρα Ντιβιζιόν προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή για τον Ολυμπιακό.

Ο Ντομίνγκος Πασιένσια είναι σύμφωνα με τους Πορτογάλους προ των πυλών, έχει πολλές πιθανότητες, αφού και θέλει και είναι ψηλά στη λίστα και είναι πολύ νορμάλ το κασέ του (στις 800.000), αλλά ο Ολυμπιακός αφήνει ανοιχτό το θέμα προπονητή και από τη διοίκηση, τουλάχιστον επίσημα, δεν προέβλεπαν να κλείσει άμεσα το ζήτημα.

Κάτι που σημαίνει ότι ακόμη κι αν γίνει άμεσα η συνάντηση με τον Πασιένσια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην κλείσει κιόλας, να ψάξει ο Ολυμπιακός και τις άλλες περιπτώσεις που εξετάζει. Κι αυτές είναι από την Ισπανία. Προ ημερών είχαμε αναφέρει την πληροφορία ότι ο Κοβάσεβιτς θα πάει στην Ισπανία για συναντήσεις με υποψήφιους προπονητές και χθες υπήρχαν νέες πληροφορίες προς την ίδια κατεύθυνση. Και συγκεκριμένα ότι θα πάει την επόμενη εβδομάδα, όταν θα έχει τελειώσει η Πριμέρα για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τους υποψήφιους που υπάρχουν.

Ο Μαρτίνεθ γίνεται διαθέσιμος, αφού φεύγει από τη Λεβάντε και είναι μέσα στους τρεις που πρότεινε ο Βαλβέρδε (με Εμερι και Γκαρσία). Και το οικονομικό επίσης δεν είναι πρόβλημα, άλλωστε στη Λεβάντε έπαιρνε πολύ λίγα χρήματα. Ωστόσο, δεν είναι και ο μόνος. Ισως γίνει μία νέα επαφή με τον Γκαρσία της Χετάφε και μέσα στη λίστα είναι και ο Μίτσελ. Μπορεί όμως να μιλήσει και για άλλους προπονητές.

Πηγή: sday.gr