Ο Παύλος Δερμιτζάκης λίγο πριν η ομάδα του «πατήσει» στο «Σουκρού Σαράτσογλου» μίλησε για την μεγάλη ρεβάνς με την Φενέρ. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην πίεση που θα ασκηθεί στην ομάδα του από τον αντίπαλο και τον κόσμο, αλλά και για το γκολ που θα κυνηγήσει ο ΠΑΟΚ για να έρθει η πρόκριση.

«Πετύχαμε τους στόχους που είχαμε βάλε στο πρώτο παιχνίδι. Το 1-0 μας δίνει την δυνατότητα να διαχειριστούμε με πολλούς τρόπους το παιχνίδι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μας δίνει την πρόκριση. Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς με μία πολύ δύσκολη ομάδα. Ξέρουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του αντιπάλου. Λογικό είναι να ξέρουν και οι αντίπαλοι τα δικά μας.

Υπάρχει πίστη από όλα τα παιδιά για το αυριανό παιχνίδι. Για εμάς αύριο είναι το δεύτερο ημίχρονο. Το ματς ξεκινά 0-0. Δεν έχουμε στόχο να κλειστούμε. Για να έχουμε πιθανότητες πρέπει να πετύχουμε γκολ. Υπάρχουν απουσίες για την ομάδα μας, αλλά όπως έχω πει πολλές φορές δεν αποτελεί δικαιολογία, αφού έχουμε ένα ρόστερ ευέλικτο, που ανά πάσα στιγμή όποιος παίκτης κληθεί μπορεί να αντικαταστήσει τον άλλον.

Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο να απολαύσει θέαμα. Μακάρι να περάσει ο ΠΑΟΚ, γιατί είναι κάτι σημαντικό και ιδιαίτερο για ψυχολογικούς, οικονομικούς και πολλούς άλλους λόγους».

Πηγή: gazzetta.gr