Τι κι αν η παραμονή του Μανουέλ Μασάδο -όπως και πολλά άλλα ζητήματα- στον Άρη βρίσκεται στον αέρα ο Πορτογάλος τεχνικός καταθέτει δείγματα υποδειγματικού επαγγελματία.

Αφού έδειξε κατανόηση αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που πιθανώς να αναζητήσουν μακριά από το «Κλεάνθης Βικελίδης» το ποδοσφαιρικό τους μέλλον, συνέστησε σε όσους παραμείνουν στους «κίτρινους», να εμφανιστούν έτοιμοι στις 2 Ιουλίου όταν και ξεκινούν οι προπονήσεις για τη νέα σεζόν.

«Θέλω να σας συγχαρώ για την προσπάθεια που καταβάλλατε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Σε γενικές γραμμές έχω μείνει ικανοποιημένος από όλους σας. Προσπαθήσατε παρότι είχαμε και αρκετά προβλήματα, ειδικά στο οικονομικό.

Βέβαια η κατάληξη της χρονιάς δεν ήταν αυτή που θέλαμε, αλλά αν δεν ήμασταν άτυχοι σε κάποια παιχνίδια, και δεν συνέβαινε το περιστατικό με το μπουκάλι στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους θα συνεχίσουν σε άλλη ομάδα και εύχομαι με τους υπόλοιπους να τα πούμε στις 2 Ιουλίου.

Είστε όλοι επαγγελματίες και ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Θα πάρετε ένα ειδικό πρόγραμμα προπόνησης που θέλω να τηρείτε ώστε να είστε έτοιμοι όταν ξεκινήσουμε», τα λόγια του.

Πηγή: sport-fm.gr