Επιβεβαίωσε ο Άριεν Ρόμπεν τις μεγάλες αμφιβολίες που έχει για την υπογραφή της επέκτασης του συμβολαίου του με την Μπάγερν μέχρι το 2015. Ο Ολλανδός εξτρέμ, που δεσμεύεται μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, δείχνει ενοχλημένος από αρκετά πράγματα στις τάξεις των Βαυαρών, όπως το επεισόδιο που είχε με τον Φρανκ Ριμπερί, αλλά και το πώς χειρίστηκε την υπόθεση αυτή η διοίκηση του συλλόγου.

«Ο Φρανκ ξέρει καλά πως δεν επιτρέπεται να κάνει αυτό που έκανε. Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει κι άλλα πράγματα, καθόλου θετικά και όμορφα, που δεν μου αρέσουν. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να το σκεφτώ πολύ καλά πριν πάρω οποιαδήποτε απόφαση», δήλωσε ο 28χρονος άσος. «Υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για μένα, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό όταν παίζεις σε μία ομάδα σαν την Μπάγερν. Είναι σαφές πως είμαι ευχαριστημένος στο Μόναχο», πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος της Μπάγερν, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, εξέφρασε τη βεβαιότητα πως ο Ρόμπεν θα βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο. «Δεν αμφιβάλουμε πως θα παραμείνει. Πιστεύω πως μέχρι τον τελικό του Champions League θα μιλήσουμε και θα υπογράψει.

Πηγή: sport-fm.gr