Μπορεί πριν από κάποιους μήνες τα δεδομένα στην υπόθεση του Ράσμους Τελάντερ να έδειχναν εξαιρετικά δύσκολα για τον Παναθηναϊκό, όμως η διαλλακτικότητα που παρουσιάζει η πλευρά του ποδοσφαιριστή έχει μετατρέψει σε πιο εύκολη την υπόθεση του σε σχέση με άλλες που… βασανίζουν τους «πράσινους».

Αυτό το θετικό κλίμα επιβεβαιώθηκε και σήμερα, με καθώς το «τριφύλλι» πήρε αναβολή μέχρι τις 2 Απριλίου για την εκδίκαση της προσφυγής του Δανού στόπερ, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο στην προσπάθεια να βρεθεί εξωδικαστική λύση και να αποφευχθεί η αφαίρεση βαθμών.

Στη συγκεκριμένη υπόθεση, φαίνεται να υπάρχει καλή θέληση ανάμεσα στις δύο πλευρές, προκειμένου το επόμενο διάστημα να τακτοποιηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες της ΠΑΕ προς τον ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, στον Παναθηναϊκό δεν λησμονούν πως υπάρχουν και οι υποθέσεις των Γενς Βέμερ, Σεμπαστιάν Λέτο, Χοσέ Τοτσέ και Μίκαελ Εσιέν, οι οποίες είναι πολύ πιο… επίφοβες για «καμπάνες». Μάλιστα, για τον Γερμανό μπακ υπάρχει ήδη αφαίρεση 3 βαθμών, που δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί άμεσα.