Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα λόγω του γεγονότος ότι η νίκη κόντρα στη Δόξα Δράμας «σφράγισε» την παρουσία του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ. Οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά» με πλατιά χαμόγελα και καλή διάθεση γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του Λάζλο Μπόλονι.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γκαρσία και Λίνο, ενώ όσοι αγωνίστηκαν στο ματς της Κυριακής συμμετείχαν μόνο στις ασκήσεις που σχετίζονταν με την τακτική στο ξεκίνημα της προπόνησης. Ο τεχνικός της ομάδας χώρισε τους παίκτες σε δύο γκρουπ κι έκανε υποδείξεις στον τρόπο επιθετικής ανάπτυξης αλλά και άμυνας.

Αντίθετα, οι ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν απέναντι στη Δόξα είχαν λίγο πιο βαρύ πρόγραμμα.

Το σημαντικότερο πάντως, ήταν το κλίμα στην προπόνηση, αφού ήταν ξεκάθαρο πως οι παίκτες του Μπόλονι ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και με βάση την ειδική βαθμολογία των πλέι οφ, πιστεύουν πως μπορούν να διεκδικήσουν την πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Βέβαια, όλοι γνωρίζουν πως απομένει ένα ακόμη ματς για τη λήξη της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λίγκας, αυτό της Κυριακής κόντρα στο Λεβαδειακό και θέλουν τη νίκη. Σε αυτό το παιχνίδι ο Λάζλο Μπόλονι μπορεί να υπολογίζει και στους Λάζαρ, Φωτάκη οι οποίοι επανέρχονται από τιμωρία.

Πηγή: sport-fm.gr