Ο διχασμός στην κερκίδα ανάμεσα σε όσους τον αποκαλούν αιτία του κακού και εκείνους που αποτελούν την πλειοψηφία και στηρίζουν τις ελπίδες τους για σωτηρία της ΑΕΚ πάνω του, δεν πτοεί τον Ντέμη Νικολαΐδη. Άλλωστε ήταν και ο ίδιος προετοιμασμένος για τις αντιδράσεις κάποιων που δεν επιθυμούν την επιστροφή του, ακόμη και τώρα που δεν φαίνεται να υπάρχει «φως» από πουθενά αλλού για το μέλλον του συλλόγου.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ΠΑΕ συνεχίζει τις παρασκηνιακές επαφές με υποψηφίους επενδυτές και χορηγούς, δίχως μέχρι στιγμής να υπάρχει κάτι απτό. Άλλωστε και ο ίδιος δεν θέλει να πει το παραμικρό δημοσίως, προτού έχει κάτι συγκεκριμένο στα χέρια του, καθώς δεν θέλει να καλλιεργήσει ελπίδες στον ήδη πολλάκις απογοητευμένο από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις κόσμο της ομάδας.

Κάποιοι ισχυρίζονται πως ουσιαστικό αποτέλεσμα στις επαφές του δεν μπορεί να υπάρξει πριν τις εκλογές της 6ης Μαΐου. Και το μεγάλο ερώτημα είναι αν η ΑΕΚ έχει την πολυτέλεια να περιμένει μέχρι τότε… Κι αυτό γιατί ακόμη δεν έχει καν συμπληρωθεί ο φάκελος προς την UEFA αφού δεν βρίσκονται τα 250.000 ευρώ που χρειάζονται για να εξοφληθούν και οι τελευταίες υποχρεώσεις, «τρέχουν» οι υποχρεώσεις προς παίκτες, υπαλλήλους, Εφορία και λοιπούς πιστωτές και τα προσδοκώμενα έσοδα ως το τέλος της σεζόν δεν υπερβαίνουν τις 250.000 ευρώ.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος παραδέχτηκε ευθαρσώς πως δεν ελπίζει πλέον σε βοήθεια από τους μετόχους, αφού στις επανειλημμένες κλήσεις του για οικονομική βοήθεια είτε δεν έχει πάρει απάντηση, είτε αυτή ήταν αρνητική. Περιμένει κι αυτός τον Ντέμη Νικολαΐδη και τα αποτελέσματα των επαφών του. Όπως όλοι…

* Σύμφωνα με την «Κιτρινόμαυρη Ώρα των εργαζομένων», στις 28 Απριλίου θα έρθουν στην Αθήνα εκπρόσωποι κινεζικής εταιρείας που ενδιαφέρεται για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Λέγεται μάλιστα πως θα επιδιώξει επαφή με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τον Γιάννη Βούρο, για να μάθει τις προθέσεις του πρώτου για την ΠΑΕ.

Σταγόνα στον ωκεανό

Η διοίκηση της ΠΑΕ ήλπιζε σε σημαντική προσέλευση κόσμου χθες στο ΟΑΚΑ για να «ανασάνουν» τα ταμεία της. Κάτι ο κακός καιρός, κάτι η απογοητευτική πορεία της ΑΕΚ στον δεύτερο γύρο και η απογοήτευση για όσα συμβαίνουν, αποτέλεσμα ήταν οι φίλοι της «Ένωσης» να είναι λιγοστοί στις κερκίδες. Χωρίς να τους κακίζει και κανένας βέβαια… Κόπηκαν μόλις 4.035 εισιτήρια και οι εισπράξεις ήταν μόλις 44.630 ευρώ. Είναι σαφές πως πρόκειται για σταγόνα στον ωκεανό των χρεών της ΑΕΚ. Ήδη γίνεται προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και το ματς με τη Δόξα Δράμας την ερχόμενη Κυριακή. Σε τόσο απελπιστική κατάσταση είναι τα οικονομικά του συλλόγου.

Πηγή: sport-fm.gr