Στην κορυφή της λίστας των υποψήφιων προπονητών που θα διαδεχθούν τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού παραμένει το όνομα του Ουνάι Έμερι.

Ο 41χρονος προπονητής δείχνει να έχει το «πακέτο» που ψάχνουν οι Πειραιώτες, εφόσον τελικά αποχωρήσει ο Βαλβέρδε.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» εκτιμούν το γεγονός ότι προέρχεται από το ισπανικό πρωτάθλημα, είναι νέος σε ηλικία, έχει δουλέψει σε υψηλό επίπεδο με την Βαλένθια, ενώ έχει παραστάσεις από το Champions League και το Europa League.

Πάντως, οι παράγοντες της διοίκησης τονίζουν ότι μέχρι στιγμής ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει κάνει καμία επαφή για τον νέο προπονητή της ομάδας, αφού περιμένει πρώτα να μιλήσει μέσα στην εβδομάδα με τον Βαλβέρδε και να ενημερωθεί για τις προθέσεις του.

Δεν αποκλείεται μετά το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα ή αύριο με γραπτή του δήλωση να ανακοινώσει την απόφασή του για το μέλλον του. Ο Βάσκος σέβεται τον κόσμο της ομάδας, αλλά εκτιμά τη σχέση που έχει αναπτύξει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Την ίδια ώρα, ακούγονται διάφορα ονόματα – πέραν του Έμερι – για την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, αλλά οι διοικούντες περιμένουν να μάθουν την απόφαση του 48χρονου προπονητή. Πρόκειται για τους Μίτσελ, Μαρθελίνο, Φλόρες και Μανθάνο, οι οποίοι είναι επίσης στη σχετική λίστα.

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις

Τη νίκη με την οποία θα αφήσει πίσω την ήττα (1-0) από την Κέρκυρα μέσα στο Καραϊσκάκη θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος φιλοξενείται από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα (19:00, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real-time από το sport-fm.gr). Οι Πειραιώτες έχουν την υποχρέωση να κάνουν το «τρία στα τρία» στους αγώνες που απομένουν στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας, ύστερα από το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν ετοιμάζει εκπλήξεις, αφού θέλει πάση θυσία το «τρίποντο» από το σημερινό παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κάρολ, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Μοντέστο, Παπαδόπουλο, Μαρκάνο και Χολέμπας. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Μανιάτης και ο Ορμπάιθ, ενώ πιο μπροστά θα είναι ο Μιραλάς, ο Φουστέρ και ο Φετφατζίδης. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τζεμπούρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Τοροσίδης, Παπάζογλου, Φέισα, Καζίμ, Αμπντούν και Ντιόγο. Εκτός έμειναν οι (τιμωρημένος) Μέλμπεργκ, (τραυματίες) Πάντελιτς και Ιμπαγάσα.

Πηγή: sport-fm.gr