Βοήθεια από τον κόσμο της περιμένει για ακόμη μία φορά η ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ περιμένουν τουλάχιστον 10.000 θεατές να πάνε στο ΟΑΚΑ και να παρακολουθήσουν την αποψινή (19:00) αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, προκειμένου να συγκεντρωθούν οι 100.000 ευρώ που απαιτούνται για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη.

Αυτή τη στιγμή η οικονομική κατάσταση της «Ένωσης» χαρακτηρίζεται τραγική, αφού έχει τεθεί σε κίνδυνο ακόμα και το ταξίδι της ομάδας στη συμπρωτεύουσα για την αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το… φράγμα των 10.000 εισιτηρίων έχει σπάσει μόλις τρεις φορές (στους αγώνες με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Αν τελικά οι οπαδοί του «Δικεφάλου» ανταποκριθούν στο κάλεσμα και γεμίσουν τις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου, τότε μπορεί να μείνουν και κάποια χρήματα για να πάρουν το υπόλοιπο του δώρου Πάσχα οι υπάλληλοι της ΠΑΕ.

Την ίδια ώρα, ο Ανδρέας Δημητρέλος έψαχνε να βρει τους κάποιους από τους μετόχους μήπως δώσουν έστω 100.000 – 120.000 ευρώ, προκειμένου να πληρωθεί ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς (80.000 ευρώ) και κάποιοι μάνατζερ (40.000 ευρώ) και κλείσουν οριστικά οι εκκρεμότητες για τον φάκελο αδειοδότησης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα δοκίμαζε χθες το βράδυ να έρθει σε επαφή με τους Πέτρο Παππά, Πόλυ Χατζηιωάννου με τους οποίους έχει ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας.

Όσον αφορά τις επαφές του Ντέμη Νικολαΐδη, προσπαθεί να βρει λύση που θα διασφαλίζει το «αύριο» της ΑΕΚ και δεν θέλει να μπει στη διοίκηση. Επομένως, αν στο διάστημα που μεσολαβεί δεν έχει καταφέρει να ολοκληρώσει επιτυχώς τις ενέργειές του για εξεύρεση χρηματοδότη, δεν έχει κανέναν λόγο ούτε να παραστεί στη Γ.Σ. ούτε να επιδιώξει να ελέγξει το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Μία ιδέα εν όψει των πλέι οφ

Πέρα από τα οικονομικά ζητήματα στην ΑΕΚ υπάρχουν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Η Ένωση υποδέχεται απόψε τον Ατρόμητο και θέλει να «κλειδώσει» τη συμμετοχή της στη διαδικασία των πλέι οφ (19:00, Novasports 4, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real-time από το sport-fm.gr).

Ο Νίκος Κωστένογλου δεν έχει πολλές επιλογές και θα παρατάξει ως εξής: κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κωνσταντόπουλος, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Γεωργέα, Μανωλάς, Χέλγκασον και Καράμπελας. Στη τριάδα των χαφ θα βρίσκονται οι Βάργκας, Μάκος και Χοσέ Κάρλος. Πιο μπροστά θα παίξουν οι Λεονάρντο, Κλωναρίδης και Μπέλεκ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αραμπατζής, Γκερέιρο, Τσίτας, Αργυρίου, Λαγός, Μπουγαΐδης, Εγγλέζου και Φούντας. Εκτός έμειναν οι Δέλλας, Ρίκκα, Κοντοές, Σιαλμάς αλλά και ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, ο οποίος «τρέχει» να προλάβει το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής, με αντίπαλο την Δόξα Δράμας.

Πηγή: sport-fm.gr