Στην «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα επαναφέρει σήμερα τον Πιζάρο η εφημερίδα «Γαύρος». Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, υπάρχουν πληροφορίες από την Ιταλία ότι μάνατζερ προσπαθούν να πείσουν τον Χιλιανό άσο της Ρόμα να κάνει αυτό που δεν έκανε πέρσι. Να μετακομίσει στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό όταν εκείνοι θα τον προτείνουν στους διοικούντες.

Βέβαια, όπως αναφέρει η εφημερίδα, μεγάλο ρόλο στη μη πραγματοποίηση της μεταγραφής του Πιζάρο πέρσι στους ερυθρόλευκους έπαιξε η στάση του Εντουάρντο Μαθία. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας πίεζε –και τελικά τα κατάφερε- να αποσυρθεί ο Ολυμπιακός από την προσπάθεια απόκτησής του.

Τα πράγματα όμως φέτος έχουν αλλάξει. Και έχουν αλλάξει και από τον τρόπο προσέγγισης των μάνατζερ στον Πιζάρο. Μάνατζερ έχουν αρχίσει να προσεγγίζουν τον Χιλιανό έτσι ώστε να τον πείσουν να απαντήσει θετικά στο ενδεχόμενο να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Πρώτα θα περιμένουν να αποσπάσουν το «ναι» από την πλευρά του παίκτη, και στη συνέχεια να απευθυνθούν στους υπεύθυνους του Ολυμπιακού καθώς θέλουν να μην επαναληφθεί το περσινό σκηνικό που ο Χιλιανός άλλαζε άποψη σαν τα… πουκάμισα.

Ένας από τους ανθρώπους που φέρεται να κρύβεται πίσω από την προσπάθεια αυτή που έχει αρχίσει είναι ο Τζιανπάολο Μοντάλι.

Τα δεδομένα για τον Πιζάρο

Ο Χιλιανός μέσος προορίζεται για αντι-Ιμπαγάσα. Αυτή την στιγμή ανήκει στην Μάντσεστερ Σίτι ως δανεικός μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Δεν έχει όμως χρόνο συμμετοχής. Ο Πιζάρο έχει έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο με τη Ρόμα. Τα οικονομικά δεδομένα εκτιμάται ότι θα αγγίζουν αυτά που ήταν και πέρσι. Φυσικά θα πρέπει να αναφέρουμε ότι καθοριστικό ρόλο θα παίξει και η άποψη του προπονητή. Του Βαλβέρδε (εάν μείνει) ή όποιου άλλου τον αντικαταστήσει.

Πηγή: sport-fm.gr