Έκκληση στον κόσμο της ομάδας να μην μεταβεί σήμερα στο Περιστέρι για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο, απηύθυνε μέσω ανακοίνωσής της η ΠΑΕ ΑΕΚ. Επίσης, έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ενόψει του τέλους της σεζόν, να δείξει τεράστια προσοχή, με άψογη συμπεριφορά και πλήρη συμμόρφωση στους κανονισμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ότι για τον σημερινό αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ισχύει απαγόρευση και οργανωμένης αλλά και μεμονωμένης μετακίνησης και ως εκ τούτου δεν υπάρχει η δυνατότητα να προμηθευτούν εισιτήριο για να μπουν στο γήπεδο. Όπως, άλλωστε, έχει ήδη ανακοινώσει η ΠΑΕ Ατρόμητος η πώληση των εισιτηρίων του σημερινού αγώνα στα εκδοτήρια του γηπέδου θα αφορά μόνο τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας της ομάδας του Περιστερίου.

Για αυτούς τους λόγους αλλά και με βασικό γνώμονα την προστασία της ομάδας μας στην πιο κρίσιμη καμπή για τη διεκδίκηση των δυο εγχώριων στόχων μας στη σεζόν, η ΠΑΕ ΑΕΚ ζητά από τους φιλάθλους της ούτε καν να πλησιάσουν στο γήπεδο του Περιστερίου, αλλά και να επιδείξουν μέχρι το τέλος της εφετινής περιόδου την άψογη συμπεριφορά και την πλήρη συμμόρφωση με τους κανονισμούς, όπως και το έχουν πράξει από το ξεκίνημα της περιόδου.

Είναι χρέος όλων μας να μην δώσουμε την παραμικρή αφορμή και να μην προσφέρουμε το παραμικρό άλλοθι ακόμα και για την πιο μικρή τιμωρία. Απεναντίας οφείλουμε να προστατεύσουμε την ομάδα μας ακόμα και από την όποια τυχόν απόπειρα εναντίον της προβοκάτσιας και να την υποστηρίξουμε μέχρι τέλους για την επίτευξη των στόχων της».