Η μεγάλη αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό πλησιάζει για τον ΠΑΟΚ. Το γήπεδο της Τούμπας θα είναι ασφυκτικά γεμάτο, ενώ όλοι στο «ασπρόμαυρο στρατόπεδο» ετοιμάζονται για μια γιορτή, στην οποία ελπίζουν και ανάλογη εμφάνιση από το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όλο αυτό το κλίμα ίσως βαρύνει λίγο παραπάνω με πίεση τους παίκτες του «δικεφάλου», κάτι που αντιλαμβάνεται ο Ρουμάνος τεχνικός. Για τον λόγο αυτό, στη χθεσινή προπόνηση φέρεται να τους είπε με σκοπό να τους αποφορτίσει: «Παίζουμε ένα ματς όπως όλα τα άλλα. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα ζητήσουμε τη νίκη, όπως πάντα. Πρέπει να παίξουμε με πάθος, αλλά όχι με νεύρα. Δεν υπάρχει λόγος να φορτώσουμε το παιχνίδι με ένταση. Χρειαζόμαστε ηρεμία, ψυχραιμία και υπομονή».

Όσο για τα αγωνιστικά ζητήματα στον ΠΑΟΚ, τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα είναι ελάχιστα. Το μόνο που περιμένει ο Λουτσέσκου, είναι  το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να δώσει το «ΟΚ» για τη χρησιμοποίηση των Δημήτρη Πέλκα και Τζαλμά Κάμπος, οι οποίοι βρίσκονται ακόμα στο στάδιο αποθεραπείας.

Από εκεί και πέρα, οι θέσεις μοιάζουν καπαρωμένες. Οι Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Βαρέλα και Κρέσπο δεν πρόκειται να αλλάξουν στην αμυντική γραμμή, όπως και ο Μαουρίσιο στα χαφ. Μία θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν ο Κάνιας και ο Σάχοφ δίπλα στον Βραζιλιάνο, ενώ ανάλογα με την κατάσταση του Πλέκα θα εξαρτηθούν και οι επιλογές στη μεσοεπιθετική γραμμή. Ο Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης είναι δεδομένο ότι θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα.