Με το μυαλό στην επόμενη σεζόν είναι ουσιαστικά πλέον στον Ολυμπιακό, καθώς ο στόχος του Κυπέλλου χάθηκε, ενώ και αυτός του πρωταθλήματος θεωρείται αδύνατος, έπειτα και από την αφαίρεση βαθμών που επιβλήθηκε στην ομάδα, για τα όσα έγιναν μετά τη νίκη της ΑΕΚ (1-2) στον αγώνα της Super League στο Καραϊσκάκη.

Ο σχεδιασμός έχει ήδη να δρομολογείται στους «ερυθρόλευκους», αν και οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί ακόμη. Και αυτό γιατί οι επιτελείς πρέπει να τα πουν και με τον Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος θα αναλάβει και μεγάλο μέρος του πρότζεκτ. Το οποίο περιλαμβάνει αρκετή ελληνοποίηση της ομάδας, με αρκετούς στόχους ήδη να έχουν εντοπιστεί.

Όπως αναφέρει στο σημερινό του άρθρο ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», από νεαρούς ποδοσφαιριστές εξετάζονται ο στόπερ της Ξάνθης, Μελιόπουλος, ο επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης, Δουβίκας, ο δεξιός μπακ-χαφ της ΑΕΛ, Μασούρας, αλλά και ο σέντερ μπακ του Παναιτωλικού, Μιχάι, για τον οποίο λέγεται ότι μεγάλο προβάδισμα απόκτησής του έχει ο ΠΑΟΚ

Στη λίστα των Πειραιωτών υπάρχουν και πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές, όπως ο Βασιλακάκης του Ατρομήτου (μέσος), ο Μπρίτο της Ξάνθης (εξτρέμ), ο Μασούρας του Πανιωνίου (εξτρέμ), ο Αλμπάνης του Απόλλωνα (εξτρέμ), ο Ρόσα του Παναιτωλικού (εξτρέμ) και ο Μαντσόν του Ατρομήτου (αμυντικός χαφ), για τον οποίον επίσης τον πρώτο λόγο φαίνεται να έχει ο «δικέφαλος» του Βορρά.

Επίσης, αναφέρεται πως υπάρχουν και πιο… ψαγμένες λύσεις, όπως ο Φατιόν (αμυντικός χαφ) της ΑΕΛ, ο Κότνικ (τερματοφύλακας) του Πανιωνίου, ο Επασί (τερματοφύλακας) του Λεβαδειακού και οι Γκιοατά (αμυντικός-μέσος), Μπανανά (στόπερ) του Πανιωνίου. Στον Ολυμπιακό αρέσει και ο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από το τι θα γίνει με τον Τζούρτζεβιτς.

Φαντάζει δεδομένο πως ένα πολύ μικρό ποσοστό από όλους τους προαναφερόμενους θα φορέσει τα ερυθρόλευκα, αλλά ποτέ και σε καμία ομάδα όλοι οι ποδοσφαιριστές μιας λίστας δεν αποτελούν και μεταγραφές…