Στη μοναδική φάση στο ματς της Ντιναμό δέχθηκε χθες γκολ η ΑΕΚ, το οποίο έκανε πιο δύσκολη τη ζωή της για τη ρεβάνς του Κιέβου, αλλά το τέρμα του Αϊντάρεβιτς δίνει σημαντικές ελπίδες πρόκρισης στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ. Και πώς να μην αισιοδοξούν οι «κιτρινόμαυροι», αφού το χθεσινό ήταν το 23ο ματς που έφευγαν από το γήπεδο χωρίς ήττα.

Η τελευταία φορά που η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα, ήταν στις 23 Οκτωβρίου, στο ΟΑΚΑ από τον Ατρόμητο με 1-0. Έκτοτε, έχει ξεχάσει τι σημαίνει αυτή η λέξη, συμπεριλαμβανομένων και των ευρωπαϊκών παιχνιδιών, στα οποία μετρά έξι σερί ισοπαλίες. Μάλιστα, και στο Europa League είναι αήττητη, καθώς από τα πλέι οφ με την Μπριζ έχει μόνο «Χ» και νίκες στον θεσμό.

Το πλέον θετικό για την Ένωση, είναι πως έχει διαμορφώσει έναν χαρακτήρα ομάδας, που θα δώσει τα πάντα στο χορτάρι και θα κυνηγήσει αυτό που της αναλογεί μέχρι τέλους. Μάλιστα, με δεδομένο ότι οι Ουκρανοί έδειξαν να μένουν από δυνάμεις από το 60’ και μετά, λόγω του ότι χθες έδωσαν το πρώτο τους επίσημο ματς μετά τη διακοπή, δίνει στον «δικέφαλο» αυτοπεποίθηση για τον επαναληπτικό. Εκεί που με καλή διαχείριση, έτσι όπως έχει δείξει ότι είναι ικανός να της προσφέρει ο Χιμένεθ, μπορεί να πάρει αυτό που θέλει.

Λίγη τύχη και τον Μπόικο σε λίγο χειρότερη ημέρα φαίνεται ότι θα χρειαστεί. Θα της λείψουν, όμως, σε αυτήν την προσπάθεια οι Βράνιες και Αϊντάρεβιτς, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες.