Η νέα νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού μέσα σε λίγες ημέρες και ειδικά η πολύ κακή εμφάνισή του στο ΟΑΚΑ, στον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου, που έφερε και τον αποκλεισμό, έχει φέρει απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας. Κάτι που δεν έκρυψε και ο Σάββας Θεοδωρίδης, κατά την ομιλία του στους παίκτες, στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης.

«Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που βλέπω. Είστε οι καλύτεροι, αλλά δεν είναι δυνατόν να μας συμβαίνει αυτό. Δεν μπορέσατε να περάσετε έστω μια μπαλιά στον Καρίμ, ο οποίος έτρεχε σαν τρελός», φέρεται να είπε -μεταξύ άλλων- στους ποδοσφαιριστές ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής».

Ένας από τους παίκτες που πήρε τον λόγο και ουσιαστικά συμφώνησε με τον κ. Θεοδωρίδη, ήταν ο Σίλβιο Προτό. «Είναι δυνατόν να δεχόμαστε ένα γκολ όπως το πρώτο; Περπατώντας μπήκε στην περιοχή μας σε αυτήν τη φάση ο παίκτης της ΑΕΚ. Δεν χρειάστηκε καν να κάνει άλμα για να πιάσει την κεφαλιά», αναφέρεται πως ήταν τα λόγια του.

Είναι δεδομένο ότι στο Ρέντη η ψυχολογία δεν είναι στα καλύτερα δυνατά επίπεδα αυτό το διάστημα, μετά τις δύο σερί ήττες από την Ένωση και ενώ ακολουθεί ένα κομβικό ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.